2014-11-25

На Полтавщині відбудеться агротуристичний Форум для підприємців на селі

У селі Лютенські будища Зіньківського району Полтавської області відбудеться перший агротуристичний Форум для підприємців на селі "Відкриємо світу село українське!".

На першому агротуристичному Форумі для підприємців на селі учасники зустрічі розглянуть питання створення та розвитку Органічної Ферми Майбутнього – структурної одиниці розвитку громади, яка буде сприяти розвитку сільського господарства України та підвищенню конкурентоспроможності агробізнесу незалежно від організаційно-правової форми, масштабів виробництва та напрямку діяльності.

Головну увагу Форум приділятиме пошуку нових маркетингових рішень для розвитку підприємництва на селі, пошуку нових ринків для виробників на селі та налагоджуванні ділових контактів для побудови ефективної вертикальної економіки - від збору, виробництва, до реалізації та отримання прибутку. Добробут кожної сім’ї та України в цілому, продумане розпоряджання своєю власністю є першочерговим для всіх організаторів Форуму та для всієї органічної галузі України.

Очікуючи понад 40 учасників з Зіньківського (зокрема, із Опішні) та сусідніх районів, галузевих спеціалістів та науковців з Полтави та Києва, Хмельницька та Львова, перший агротуристичний Форум для підприємців на селі Органічна Ферма Майбутнього стане важливою та продуктивною зустріччю учасників громадського руху, об’єднаних гаслом «Відкриємо світу село українське».

Немає коментарів:

Дописати коментар