2015-07-21

21.07.2015 велопрогулянка "Вікові дуби (частина ІI)"


пізнавальна ВЕЛОПРОГУЛЯНКА містом

"Вікові дуби (частина ІI)"

У народі з давніх-давен глибока шана віддавалася дубові - красивому, могутньому багатовіковому дереву, яке не раз оспіване в піснях і думах. Так уже повелося здавна, що дуба садили на честь тих чи інших знаменних подій, на честь видатних людей або називали іменами славетних, які побували колись під ним. На Полтавщині і безпосередньо в Полтаві чимало багатовікових дубів - свідків сивої давнини.

Пропонуємо під час велопрогулянки ознайомитися з віковими та меморіальними деревами нашого міста, з місцем знаходження цих чудових пам'яток природи.

Цього разу заїдемо в Шведський ліс, Дубовий гай психіатричної лікарні та побачимо дуби на території колишнього маєтку М.В.Скліфосовського.

Коли: 21 липня 2015 року, вівторок
Час зустрічі: 17:50
Місце зустрічі: Торгово-розважальний центр (ТРЦ) "КИЇВ"
Тип: для початківців, тематична, пізнавальна, вечірня
Маршрут: ТРЦ "КИЇВ" - Полтавський міський парк (дендропарк) - психіатрична лікарня - Яківці - Полтава (приблизно 15 км.)
Тривалість: до 3 годин
З собою мати: справний велосипед, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос. Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошлем, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велопрогулянки може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

З нами Ви можете не тільки провести активний відпочинок, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.

Громадська ініціатива "МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ" пропонує долучитися до активного туризму та відпочинку а також розпочала цикл заходів - "Люби і знай свій рідний край".

Слідкуйте за нами в Фейсбуці та Вконтакті!!! Наш Календар ВелоПодій.

Немає коментарів:

Дописати коментар