2015-06-04

Громадська ініціатива «Доступний велотуризм»


Мета: Залучення початківців до велотуризму та активного відпочинку. Надання їм навичок, знань та досвіду, які допоможуть цікаво, змістовно та безпечно подорожувати.

Організатори доступно та неупереджено розкажуть про основні поняття велотуризму.

Початківці зможуть довідатись, як готується та починається похід, яке туристичне спорядження необхідне для цього захоплюючого виду відпочинку. На практиці спробують себе у велопоході разом з досвідченими туристами.

Велоподорож дозволить побачити чудові краєвиди, природні та історичні пам'ятки нашого Полтавського краю. Так починаючи з невеличких походів вихідного дня по нашій мальовничій Полтавщині набувайте досвіду для далеких та багатоденних вражаючих веломандрівок Україною!

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ НОВИЙ СВІТ НА ВЕЛОСИПЕДІ !!!
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у походах вихідного дня, які розраховані на тих, хто ще тільки починає освоювати свого «залізного коня» або ще не готовий до далеких поїздок самостійно.

З нами Ви можете не тільки провести активний відпочинок, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.


ПАРТНЕРИмагазин "ВЕЛОЦЕНТР"ГО "СІТІ ЛАБ"ГО "Туристичне СЕЛО Полтавщини"

ДОВІДКОВО:
Доступний велотуризм – ініціатива ГО "ВелоПолтава", що спрямована на залучення початківців до велотуризму та активного відпочинку. Надання їм навичок, знань та досвіду, які допоможуть цікаво, змістовно та безпечно подорожувати.

Немає коментарів:

Дописати коментар