2015-08-01

01.08.2015 велопрогулянка "Космічна та авіаційна Полтава з презентацією Hand Maid-творів нашої велоколеги Тетяни Філенко"



пізнавальна ВЕЛОПРОГУЛЯНКА містом

"Космічна та авіаційна Полтава з презентацією Hand Madе-творів нашої велоколеги Тетяни Філенко"

Цього разу пропонуємо всім учасникам пізнавальної велопрогулянки відвідати маловідомі пам'ятки та місця, які пов'язують наше улюблене місто з космосом та авіацією. Побуваємо в авіамістечку, покажемо де знаходиться гравіметрична обсерваторія і під кінець завершимо невеличку велоподорож містом у Полтавському музеї авіації і космонавтики. Після екскурсії музеєм побачимо виставку Hand Madе-творів нашої велоколеги Тетяни Філенко. Отримаємо насолоду від споглядання  її чудових ляльок, іграшок, вишивок та іншого, а бажаючі зможуть взяти участь у невеличкому майстер-класі від майстрині.

А завершиться наша зустріч чаюванням біля справжнього самовару та обміном враженнями від побаченого за день.

Гідом нашої велопрогулянки буде Андрій Пушкарьов, завідувач Полтавського музею авіації і космонавтики.


Коли: 01 серпня 2015 року, субота
Час зустрічі: 12:30
Місце зустрічі: пам'ятник "Танк Т-34"
Тип: для початківців, тематична, пізнавальна
Маршрут: "Танк Т-34" (вул. Ковпака) - авіамістечко (вул. Маршала Бірюзова) - гравіметрична обсерваторія (вул. М'ясоєдова) -  Полтавський музей авіації і космонавтики (Першотравневий просп., 16) (приблизно 15 км.)
Тривалість: до 3 годин
З собою мати: справний велосипед, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос. Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошлем, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велопрогулянки може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

З нами Ви можете не тільки провести активний відпочинок, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.

Громадська ініціатива "МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ" пропонує долучитися до активного туризму та відпочинку а також розпочала цикл заходів - "Люби і знай свій рідний край".

Слідкуйте за нами в Фейсбуці та Вконтакті!!! Наш Календар ВелоПодій.

Немає коментарів:

Дописати коментар