2015-08-13

13.08.2015 Покажемо Полтаву учасникам велопробігу Захід-Схід


13-14 серпня до Полтави завітають учасники благодійного велопробігу Захід-Схід, які їдуть на велосипедах через усю Україну із Заходу на Схід. Своїм пробігом вони мають на меті показати всю красу нашої Батьківщини, символічно з'єднавши Схід із Заходом.

Пропонуємо нашим полтавським велоколегам підтримати учасників цього велопробігу, а саме:
  • об 11:20 зустріти їх на в'їзді до Полтави та супроводити їх до центру міста;
  • о 12:30 біля облдержадміністрації відбудеться зустріч з представниками ЗМІ;
  • о 18:00 (зустріч коло Білої альтанки) показати наше рідне місто та розказати його історію;
  • а 15 серпня о 05:00 вирушити до Опішні на фест-квест "Борщик у глиняному горщику".
Благодійний велопробіг Захід-Схід розпочався 16 липня у Чопі (крайня західна точка України), має завершитися 24 серпня у Міловому Луганської області, неподалік від кордону з Росією. Як зазначають самі учасники пробігу, головна мета такої подорожі – показати єдність України та зібрати гроші для родин поранених та загиблих учасників АТО.

Дорогою вони зустрічаються з різними цікавими людьми, проводять патріотичне виховання молоді та на власному прикладі пропагують здоровий та активний спосіб життя. А також привертають увагу громадськості до інвалідів, ветеранів, сиріт, всіляко їм допомагаючи.

Приєднатися до велопробігу може кожен, хто бажає, як на весь маршрут, так і на будь-який зручний для нього відрізок. Кількість учасників пробігу не обмежена.

Немає коментарів:

Дописати коментар