2015-09-13

13.09.2015 велопрогулянка "НА ДОСЛІДНЕ ПОЛЕ"


пізнавальна ВЕЛОПОКАТЕНЬКА містом

"НА ДОСЛІДНЕ ПОЛЕ"

Велоподія присвячена 150-річчю створення Полтавського товариства сільського господарства, з ініціативи якого майже 130 років тому було організовано Полтавське дослідне поле. Пізніше це поле перетворене в Полтавську дослідну станцію, яка зіграла і продовжує грати значну роль в розвитку вітчизняного землеробства і дослідної справи.
Під час подорожі ми познайомимося з історією створення товариства, відвідуємо територію дослідної станції, проїдемося стежками Дендропарку та дізнаємося ще про де-які речі...

Коли: 13 вересня 2015 року, неділя
Час зустрічі: 15:00
Місце зустрічі: ТРЦ "Київ"
Тип: для початківців, тематична, пізнавальна
Маршрут: ТРЦ "Київ" - школа Стешенка  - метеостанція - Дослідна станція - Дендропарк (приблизно 15 км)
Тривалість: до 3 годин
З собою мати: справний велосипед, ліхтарик, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос.  Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошолом, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велопрогулянки може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

З нами Ви можете не тільки активно відпочити, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.

Громадська ініціатива "МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ" від ПМГЕО "МАМА-86-ПОЛТАВА" та ГО "ВелоПолтава" пропонує долучитися до активного туризму та відпочинку а також розпочала цикл заходів - "Люби і знай свій рідний край".

Слідкуйте за нами в Фейсбуці та Вконтакті!!! Наш Календар ВелоПодій.

Немає коментарів:

Дописати коментар