2015-09-27

27.09.2015 - велопрогулянка "ЖИВИ ОРГАНІЧНО"


пізнавальна ВЕЛОПРОГУЛЯНКА містом

"ЖИВИ ОРГАНІЧНО"

Ось і минув "Європейський тиждень мобільності", а за ним розпочинається "Тиждень екологічного споживача-2015: Живи органічно!"

Запрошуємо вас на пізнавальну тематичну велопрогуляньку "Живи органічно", під час якої ми розкажемо про "Тиждень екологічного споживача", завітаємо до одного з найстаріших навчальних закладів, зустрінемося з фахівцями, дізнаємося як зберегти здоров'я, скоштуємо органічних смаколиків, відкриємо для себе славетні імена полтавців та де-які цікаві місця нашого міста.


Коли: 27 вересня 2015 року, неділя
Час зустрічі: 10:00
Місце зустрічі: Полтавська обласна універсальна наукова бібліотека (вул. Леніна, 17)
Тип: для початківців, тематична, пізнавальна
З собою мати: справний велосипед, ліхтарик, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос.  Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошолом, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велопрогулянки може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

З нами Ви можете не тільки активно відпочити, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.

ДОВІДКОВО

Про «Тижні екологічного споживача»

Третій рік поспіль Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86», за підтримки Шведського товариства охорони природи та у співпраці з іншими партнерськими організаціями, проводить щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС) - тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії - від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня.

Цього року кампанія проходить під гаслом «Живи органічно» і сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції.

ВЕГО «МАМА-86» сподівається, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни.

Захід проводиться у рамках інформаційно-просвітницької кампанії «Тиждень екологічного споживача - 2015: Живи органічно!», що впроваджує ВЕГО «МАМА-86» за підтримки Шведського товариства охорони природи. Додаткову інформацію про органічне споживання і виробництво можна знайти на сайтах www.mama-86.org.ua, www.ecovillage.in.ua та www.greenweek.in.ua

Громадська ініціатива "МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ" від ПМГЕО "МАМА-86-ПОЛТАВА" та ГО "ВелоПолтава" пропонує долучитися до активного туризму та відпочинку а також розпочала цикл заходів - "Люби і знай свій рідний край".


Слідкуйте за нами в Фейсбуці та Вконтакті!!! Наш Календар ВелоПодій.

Немає коментарів:

Дописати коментар