2016-10-05

07.10.2016 - велофлешмоб "ЖИВИ ОРГАНІЧНО"


велофлешмоб

"ЖИВИ ОРГАНІЧНО"

Запрошуємо вас на пізнавальний велофлешмоб "Живи органічно", під час якої ми розкажемо про "Тиждень екологічного споживача".

Мета флешмобу: підтримати здорове та безпечне харчування а також виробництво органічної продукції на Полтавщині. Адже органічні продукти вирощують та виробляють без пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, ГМО, антибіотиків, консерванті, штучних згущувачів та барвників, підсилювачів смаку, а ще з турботою про довкілля та тварин.

Коли: 07 жовтня 2015, п'ятниця
Час зустрічі: 17:00
Місце зустрічі: Корпусний Сад
Тип: для початківців, тематична, пізнавальна
Маршрут: Корпусний сад - Біла Альтанка
Тривалість: до 2 годин
З собою мати: справний велосипед, ліхтарик, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос.  Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошолом, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велопрогулянки може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

З нами Ви можете не тільки активно відпочити, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.

ДОВІДКОВО

Про «Тижні екологічного споживача»

П'ятий рік поспіль Полтавська міська екологічна громадська організація «Мама-86-Полтава», за підтримки Шведського товариства охорони природи та у співпраці з іншими партнерськими організаціями, проводить щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС) - тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії - від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня.
Цього року кампанія проходитиме під гаслом «Живи органічно» і буде сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров'я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції.
Ми сподіваємося, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров'я населення та збереженню природи нашої країни. Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до нашої кампанії!

Детальна інформація: www.greenweek.in.ua
Дати проведення заходів у Полтаві 3-9 жовтня 2016 р.


Громадська ініціатива "МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ" від ПМГЕО "МАМА-86-ПОЛТАВА" та ГО "ВелоПолтава" пропонує долучитися до активного туризму та відпочинку а також розпочала цикл заходів - "Люби і знай свій рідний край".


Слідкуйте за нами в Фейсбуці та Вконтакті!!! Наш Календар ВелоПодій.

Немає коментарів:

Дописати коментар