2016-10-27

У Полтаві триває друге засідання Наукової ради з туризму та курортів


27-28 жовтня 2016 року проходить друге засідання Наукової ради з туризму та курортів у навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».

На круглий стіл, на якому були присутні директор департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку - заступник голови Ради Іван Ліптуга, голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, представники туризму від обласної та міської влади, члени Ради, запросили і представників громадських організацій.


У вступній частині говорили про туристичний потенціал Полтавщини, про розроблену Стратегію розвиткутуризму і курортів на 2016–2020 роки, навчання спеціалістів для туристичної галузі та інше. Після перерви засідання вже продовжили без нас (як нам сказали, що далі засідання в закритому режимі).

Хотілося, щоб представники влади згадували не тільки бізнес для розвитку туризму а й підтримували громадський сектор. Бо саме народні умільці чи громадські активісти здатні зберегти "ізюминку" української культури і мистецтва, пропонувати цікавий активний туризм і відпочинок...

Немає коментарів:

Дописати коментар